fotografie 360

Pe măsură ce cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare, este din ce în ce mai important să investești în strategii de marketing care să atragă clienți. Fotografia 360° este o metodă premium și modernă pentru a-ți prezenta cele mai bune produse. Clientul are posibilitatea să vadă toate detaliile într-un mod interactiv. 

Un beneficiu al utilizării fotografiei 360° este că vă ajută afacerea să iasă în evidență față de concurenți. Această tehnologie indică faptul că afacerea ta este atentă la detalii și profesională. Imaginile 360° pot fi livrate sub formă interactivă, în format GIF sau video.

Fotografiile sunt făcute în studiul nostru, aflat în Cluj-Napoca, pe strada Berăriei, numărul 6. În cazul în care predarea personală a produselor nu este posibilă, acceptăm și livrarea prin curier, costul fiind suportat de client.

Imaginile interactive pot fi afișate fie prin ajutorul unui plugin pentru wordpress, fie prin linii de cod, care trebuiesc trimise echipei de mentenanță a platformei. Fotografiile sunt ținute pe serverele noastre.

Acceptăm minim zece produse, prețul fiind de 10€ pe fotografie. În situația în care ai un număr mare de produse, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi o soluție potrivită nevoilor tale.

Cookie Consent with Real Cookie Banner