fotografie de produs

Modul în care prezinți produsele este unul dintre cele mai importante aspecte pentru crearea și promovarea unui brand. imaginile sunt esențiale pentru a-ți convinge potențialii clienți, iar fotografia de produs este cea mai eficientă cale de a oferi clienților tăi o imagine clară a ceea ce vor primi. o fotografie de înaltă calitate indică ideea că produsul este de înaltă calitate.
noi îți oferim soluția de care ai nevoie: fotografii de calitate pentru ecommerce, pregătite pentru platforme online: emag, amazon, olx sau ebay. de asemenea, acestea sunt perfecte și pentru propria ta platformă.

Fotografiile sunt făcute în studiul nostru, aflat în cluj-napoca, pe strada berăriei, numărul 6. în cazul în care predarea personală a produselor nu este posibilă, acceptăm și livrarea prin curier, costul fiind suportat de client.

Acceptăm minim 20 de produse, prețul fiind de 2€ pe fotografie. oferim opțiunea de curățare a fotografiilor în post-producție, la 1€ pe fotografie. în situația în care ai un număr mare de produse, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi o soluție potrivită nevoilor tale.

Cookie Consent with Real Cookie Banner