Design & Branding

Imaginea ta corporativă este importantă! Fie că vorbim despre logo-ul său, coperta paginii tale de Facebook, fluturașul pe care îl înmânezi pe stradă sau chiar bannerul mare de la intrarea în clădire, imaginile pe care le oferi sunt mai importante decât ai putea crede.

Întrucât concurența este acerbă în orice domeniu, aspectul estetic al unui produs sau serviciu poate juca un rol extrem de important atunci când un client decide să folosească serviciul dumneavoastră.

Design original

Vă aducem ideile la viață și vă ajutăm să vă faceți marca recunoscută prin design și ingeniozitate. Soluțiile noastre grafice profesionale și personalizate vă vor duce afacerea la următorul nivel, cu modele curate, minimale și de impact, care vă vor face să vă remarcați.

Calitate înaltă

Lucrările pe care le facem vor fi prezentate la cea mai înaltă calitate. Pentru cel mai bun aspect, imaginea trebuie să se încadreze în anumite modele. Nu tolerăm conceptul de imagini pixelate, așa că dacă alegeți serviciul nostru, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la nivelurile de rezoluție!

Diverse formate

Oferim un serviciu personalizat in formatul de care aveti nevoie in functie de compatibilitatea necesara. Înțelegem problemele cu anumite formate, așa că ne asigurăm că produsele noastre pot fi ușor convertite și scalate la orice tip de fișier doriți.

Cărți de vizită

Cartea ta de vizită trebuie să impresioneze și să atragă atenția la primul contact. Fie că este vorba de o carte de vizită fizică sau de o carte de vizită electronică (legată de semnături în e-mailuri, fișiere atașate etc.), vă garantăm că veți atrage atenția într-un mod plăcut.

Logos & Banners

Afacerea dvs. are nevoie de un logo, care este un identificator unic pentru ca oamenii să vă identifice afacerea. Cu cât o faci mai bine, cu atât vei deveni mai memorabil într-un segment de piață. Ne place să facem logo-uri și bannere și nu, textul simplu în Paint nu este răspunsul!

Flyere & Broșuri

Flyers, broșuri, meniuri sau orice poate fi convertit într-un format standardizat – o abordare de promovare a maselor trebuie să fie bine gândită și chiar mai bine concepută. Fie că vorbim de formate fizice sau electronice, ne vom asigura că schițele dumneavoastră sunt bine expuse.

 
Cookie Consent with Real Cookie Banner