Tur virtual

Tururile virtuale sunt cea mai modernă modalitate de a interacționa cu clienții. Prin această metodă interactivă, publicul se bucură de libertatea de a explora independent. Le poți oferi clienților șansa de a descoperi o reprezentare realistă, unde vor putea vizita fiecare cameră, concentrându-se asupra detaliilor, de pe propriile laptopuri.

Prețul serviciului depinde de dimensiunea locației. Astfel, pentru imobiliare până în 150mp, prețul este 150€; până în 250mp, 240€, până în 350mp, 330€. În situația în care suprafața utilă este mai mare de 350mp, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi o soluție potrivită nevoilor tale.

Indiferent de dimensiunea suprafeței, numărul de fotografii este nelimitat. Hostingul este valabil timp de 12 luni și este inclus în preț. Turul virtual este livrat printr-un link, care poate fi accesat oricând de către oricine. În situația în care vrei ca acesta să fie integrat în platforma ta proprie, îți trimitem un embeded link. Oferim și posibilitatea de a încărca imaginile pe google view street. Indiferent de ce opțiune alegi, turul virtual poate fi accesat de pe orice device cu acces la internet.

Turul virtual este o soluție ideală dacă deții un restaurant, închiriezi o cabană sau vinzi un imobiliar. Noi ne deplasăm în județul Cluj și în împrejurimi. Pentru distanțe mai mari, ne puteți contacta.

Cookie Consent with Real Cookie Banner